Er du i tvivl?

Er du også i tvivl om hvad der er på nogle af pizzaerne. 

Herunder kommer der en forklaring på nogle af vores råvarer. 

Fennikel salami

Fennikel salami lavet på gammeldags maner. Har en flot struktur og raffineret smag af fennikel.

Salamien er naturligt modnet med skimmelkulturer, som giver en helt unik smag.

Bresaola

Bresaola er lufttørret okseinderlår som har modnet i tre-fire måneder, indtil den er helt fast og får en dyb rød farve. 

Pepperoni

Lækker pepperoni lavet af Rævhede naturprodukter i Aabybro

Nduja

Nduja er en krydret blød pølse som stammer fra det sydlige Italien. 

OBS! pølsen er meget krydret og vil af nogle opfattes som stærk!

Durum

Durumhvede er en hårdhvede, som ikke kan dyrkes i Danmark. Derfor er Aurions økologiske durum produceret i Sydeuropa.

Kernerne er gule og hårde, og melet er særdelesvelegnet til både pizza og pasta.

Ølandshvede

Ølandshveden blev lanceret i 2003 af Aurion. Som navnet antyder, stammer hveden fra Øland i Sverige. Det er en gammel nordisk hvedesort med en helt fantastisk smag og god bageevne.

Kuglehvede

Kuglehveden stammer fra Indien og er en underart af almindelig brødhvede.

Kuglehvedemel er ideel til pizza og pasta, og melet minder om durummel. Højtproteinindhold (17%).

Gammel knas

Nyfortolkning af den klassiske havarti ost. Osten er modnet i 24 måneder.

Under modning opstår en lækker balance mellem det søde, syrlige, fede og de knasende protein krystaller.

Gammel knas osten er unik i både smag og tekstur.

Vesterhavsost

En ost lagret i den salte vesterhavsblæst.

Vesterhavsosten bliver af mange kaldt den danske parmesan.

Osten har en fast struktur, tørhed og kraftig smag.

Skinke

Kogt skinke fra Rævhede, som er kogt med diverse urter. 

En lækker erstatning til den klassiske pizzaskinke.

Coppa

Coppa er lufttørret grisenakke. Den lufttørrede nakke har en helt unik smag, og smelter nærmest når den komme på den brandvarme pizza.